cnm-40px

Videodiensten Jezus komt spoedig

Het is onze passie het evangelie te verspreiden, iets wat we delen met onze broeder Kenneth Johannes van Stichting Jezus komt spoedig. We hebben inmiddels twee intro-video’s mogen maken voor zijn YouTube kanaal. In februari 2023 (DV) verzorgen wij vanuit Ottoland de live-uitzending van de Jezus komt spoedig fellowship bijeenkomst.

Technische details

De livestream wordt voorzien van een passende intro. Voor de bijeenkomst worden, met een video drone, omgevingsbeelden gemaakt die in de intro verwerkt worden. De bijeenkomst zelf wordt vastgelegd met meerdere camera’s en ondersteund met titels, graphics en het logo (identity) van Jezus komt spoedig. We bieden tevens de mogelijkheid om Bijbelteksten, (ondertitelde) filmpjes en andere media in de live-uitzending te verwerken en dit tegelijkertijd op een beamer te projecteren voor de zaal. Hierbij een voorbeeld van hoe het er mogelijk op beeld uit zal zien:

Live uitzending Kenneth Johannes
VIDEO'S

Intro voor "Kijk naar de VIJGENBOOM!"

Voor Kenneth’s YouTube video getiteld “Kijk naar de VIJGENBOOM!” hebben wij de intro mogen maken. Hierin deelde broeder Kenneth een Bijbelprofetie update over Gods profetische tijdklok, die Israël is. Deze intro kwam opnieuw voor in de uitzending van 20 december: “Zelensky wil het podium van de WK-finale voor de aankondiging van een wereldwijde vredestop!

Trailer voor "De Heere Jezus oordeelt de valse mondiale groene kerk!"

De tweede video die we mochten maken, was voor zijn preek “De Heere Jezus oordeelt de valse mondiale groene kerk!” In deze preek doet Kenneth  schokkende onthullingen; noemt organisaties bij naam en legt aan de hand van de Bijbel uit waarom de valse mondiale groene kerk misleidend is. Het is een mustwatch voor wakkere christenen! De trailer was voorafgaand aan de uitzending te zien als trailer op YouTube.

Toekomst

We zien uit naar een vruchtbare samenwerking met deze Bijbelgetrouwe stichting en Kenneth Johannes. We raden u ook aan lid te worden van het  Telegramkanaal: Jezus komt spoedig fellowship, waarin Kenneth veel nieuws deelt en becommentarieert aan de hand van de Bijbel. 

 

Ook voor andere Bijbelgetrouwe samenkomsten, sprekers of kerkgenootschappen verlenen we graag vergelijkbare diensten.

DELEN
Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter