cnm-40px

Videodiensten Jezus komt spoedig

Het is onze passie het evangelie te verspreiden, iets wat we delen met onze broeder Kenneth Johannes van Stichting Jezus komt spoedig. We hebben inmiddels een aantal intro-video’s mogen maken voor zijn YouTube kanaal

VIDEO'S

Intro voor "Kijk naar de VIJGENBOOM!"

Voor Kenneth’s YouTube video getiteld “Kijk naar de VIJGENBOOM!” hebben wij de intro mogen maken. Hierin deelde broeder Kenneth een Bijbelprofetie update over Gods profetische tijdklok, die Israël is. Deze intro kwam opnieuw voor in de uitzending van 20 december: “Zelensky wil het podium van de WK-finale voor de aankondiging van een wereldwijde vredestop!

Trailer voor "De Heere Jezus oordeelt de valse mondiale groene kerk!"

De tweede video die we mochten maken, was voor zijn preek “De Heere Jezus oordeelt de valse mondiale groene kerk!” In deze preek doet Kenneth  schokkende onthullingen; noemt organisaties bij naam en legt aan de hand van de Bijbel uit waarom de valse mondiale groene kerk misleidend is. Het is een mustwatch voor wakkere christenen! De trailer was voorafgaand aan de uitzending te zien als trailer op YouTube.

Toekomst

We zien uit naar een vruchtbare samenwerking met deze Bijbelgetrouwe stichting en Kenneth Johannes. We raden u ook aan lid te worden van het  Telegramkanaal: Jezus komt spoedig fellowship, waarin Kenneth veel nieuws deelt en becommentarieert aan de hand van de Bijbel. Ook voor andere Bijbelgetrouwe samenkomsten, sprekers of kerkgenootschappen verlenen we graag vergelijkbare diensten.

 

Recente video: VIdeo aankondiging landelijke conferentie: “De kerk in de laatste dagen”.

DELEN
Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter