cnm-40px

New World Order: Secret Societies and Biblical Prophecy - Vol 1 (Nederlands Ondertiteld)

De vertaalde video “Nieuwe Wereldorde: Geheime Genootschappen en Bijbelse Profetie” bestudeert hoe het kwaad systematisch Bijbelse profetieën vervult. Op rustige wijze onderzoekt Leonard Ulrich onze 6000-jarige geschiedenis en in het bijzonder de afgelopen 220 jaar. Aangezien de roep om een Nieuwe Wereldorde steeds luider klinkt, duikt Ulrich in de oorsprong van dit idee en hoe dit zich heeft ontwikkeld door de jaren heen. Ondanks dat deze productie in 2011 uitkwam, is het verbazingwekkend te zien hoe relevant de thema’s vandaag nog zijn. 

De video laat het ontstaan en de praktijken zien van verschillende geheime genootschappen, waaronder: de Tempeliers, Rozenkruisers, vrijmetselarij, illuminatie, de Bilderberg groep, Skull & Bones, de Council on Foreign Relations (CFR) en meer.

 

Er wordt ook ingegaan op de rol die de internationale bankiers en aanzienlijke elite-families hebben gespeeld bij het veroorzaken van iedere oorlog sinds de Franse Revolutie. De aanleiding en redenen voor diverse grote oorlogen worden uitgelegd, zoals de opiumoorlogen van Engeland onder koningin Victoria, de Eerste en Tweede Wereldoorlog, de Golfoorlog, en meer. Ook belangrijke historische gebeurtenissen worden nauwkeurig bestudeerd, zoals de financiële- en voedselcrisissen, de oprichting van Israël, Pearl Harbor, 9/11 en de verantwoordelijke partijen.

 

De presentatie laat zien dat het kwaad de Bijbelse profetieën volgt en er worden Bijbelse oplossingen geboden. Door het bekijken van deze video, krijg je mogelijk nieuwe inzichten van de geschiedenis, waarvan je dacht deze gekend te hebben. Ulrich maakt geen claims zonder ze te onderbouwen met betrouwbare documentatie en beeldmateriaal. Deze video daagt je wereldbeeld uit, ongeacht je achtergrond.

 

Het is voor degenen die de waarheid willen.

 

Zie ook van Leonard Ulrich: Derailing Your Mind (Nederlands Ondertiteld) 

Meer video’s op Odysee.com

DELEN
Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter